Projectontwikkeling

De aanleg van het Prowild wilddetectiesysteem

Voor de aanleg van een dynamisch wildwaarschuwingssysteem is een zorgvuldige voorbereiding en organisatie noodzakelijk. Zaken als het bepalen van de juiste locatie, het ontwerp, de communicatie met de omgeving, het aanvragen van vergunningen en de projectleiding vragen veel tijd. Wij hebben onze kennis en ervaring met de aanleg van wilddetectiesystemen geclusterd in een samenwerkingsverband waarmee wij voor u het hele voortraject, de aanleg en de projectleiding namens uw organisatie kunnen verzorgen.

Samenwerking voor het beste resultaat

Om het project goed af te stemmen op de lokale omstandigheden overleggen wij met ecologen en de verantwoordelijke faunabeheereenheden, om zo de juiste configuratie samen te stellen voor het maximale effect. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het inzetten van faunatunnels in combinatie met het Prowild detectiesysteem waardoor de functie van een ecoduct benaderd wordt. Om de dieren op de juiste manier naar de wildwissel te leiden zorgen wij ook voor de aanleg van duurzame rasters en wildroosters. Door deze samenwerking van verschillende deskundigen krijgt u een uitermate goed en op elkaar afgestemd functionerend systeem zonder dat u daar als opdrachtgever zelf veel tijd in hoeft te steken.

Bezoek op locatie

Het is mogelijk om voor uw organisatie een veldbezoek op locatie te organiseren. Tijdens deze bezoeken worden alle ins en outs van het systeem bekeken en is het mogelijk om met direct betrokkenen over hun ervaringen met dit systeem te spreken.

Klik hier om telefonisch contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Via onze contactpagina kunt u ons ook een email sturen met uw vragen.

Maatwerk voor u

U kunt de aanleg van het wildwaarschuwingssysteem geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. De keuze is aan u. Kiest u voor totale projectbegeleiding door onze deskundige projectleider, dan regelen we alles voor u. Van planvorming en uitvoering tot oplevering en nazorg en tussentijds houden we u goed op de hoogte van het project. We komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.