Monitoring

Eenvoudig online inzicht in gegevens

Na plaatsing van het wilddetectiesysteem kunt u eenvoudig online alle geregistreerde bewegingen en gegevens inzien. 

Deze gegevens worden in de cloud opgeslagen en kunt u dus altijd en overal, met behulp van een wachtwoord opvragen. 

De optionele intelligente camera met infraroodfunctionaliteit kan wild ook ‘s nachts tot op 200 m. afstand volgen en maakt onderscheid tussen fauna en verkeer, zelfs tot over de rijbaan. 

Hierdoor levert het wildwaarschuwingssysteem waardevolle informatie over de wildpassages en de functionaliteiten van het systeem. U krijgt duidelijk inzicht in de daadwerkelijke situatie op de betreffende locatie en kunt uw toekomstige ontwikkelingen en het beleid hier effectief op afstemmen.

Data verzamelen

In het voorbeeldoverzicht hiernaast ziet u alle faunabewegingen per sector. (open de afbeelding in een nieuw venster voor betere leesbaarheid) Zelfs ecologisch interessante informatie als de hoogte en de richting van de beweging, kan vastgelegd worden.

Combineer data wildoversteken met camerabeelden

Een combinatie met camerabeelden van de wildoversteek is ook een optie. De verzamelde gegevens kunnen een waardevolle input zijn voor een rapport over wildpassages en dus voor de studie van de fauna in een bepaald gebied. Dit komt omdat het een realistische analyse van de wildoversteek mogelijk maakt.